Skip to contentIngredienser
- 1,5 dl mælk
 - 25 g gær
 - 2 æg
 - 1/2 vaniljestang
 - 1/2 spsk kanel
 - 1/2 spsk kardekomme
 - 1/2 spsk ingefær
 - 50 g sukker
 - 1/2 spsk salt
 - 400 g hvedemel
 - 100 g blødt smør
 - Remonce:
 - 200 g smør
 - 125 g sukker
 - 2 spsk kanel
 
- Start med at lune mælken og hæld det herefter i en røremaskine. Opløs nu gæren i mælken og tilsæt herefter æg under omrøring.
 - Tilsæt nu de tørre ingredienser og rør rundt.
 - Tilsidst tilsættes den bløde smør under omrøring, og dejen æltes godt sammen i 10 minutter. Lad herefter dejen hæve lunt i 15-20 minutter.
 - Imens laves remoncen ved at blande smør, sukker og kanel sammen.
 - Når dejen har hævet, rulles den ud til en rektangel på 50 x 40 cm.
 - Fordel remoncen i et jævnt lag og rul dejen sammen (rul fra den smalleste side).
 - Skær dejen ud i 12 lige store snegle og sæt dem på højkant i et ildfast fad. Stil dem i fadet med kun en smule mellemrum, så du undgår tørre kanter, når de er bagt.
 - Lad dem hæve lunt i 45 minutter.
 - Pensl sneglene med et sammenpisket æg, og bag dem i 15 minutter ved 185 grader varmluft.